2.4jtd,150kc,на каквито и градуси да наглася на дисплея,все си духа топло-дори и на LOW и скомпресор и баз компресор същата работа
Известие
Collapse
No announcement yet.
защо климатроника...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от TaNoми щот ти е свършил фреома сигорно
Може клапата, която сменя студена, топла струя да е развалена.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от isoisoПървоначално публикувано от TaNoми щот ти е свършил фреома сигорно
Може клапата, която сменя студена, топла струя да е развалена.
Comment
-
Първоначално публикувано от isoisoПървоначално публикувано от TaNoми щот ти е свършил фреома сигорно
Може клапата, която сменя студена, топла струя да е развалена.landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Help me
Наскоро си взех 166-ца TS, нещо ми падна акумулатора и като го смених цялата система на климатроника спря да работи, като на дисплея при натискане на позицията "CLIMA" се изписва "Momentary connection with climatronic system faulty" (или нещо подобно). Някой може ли да ме посъветва от какво може да се е породило това и евентуално как и къде може да се оправи. Предварително ви благодаря, маниаци!Kade ste be maniaci?
Comment
-
Първоначално публикувано от kaishe Покажи съобщениена моменти се оправи и след тожа пак топлоAlfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от GOROTO Покажи съобщениеНаскоро си взех 166-ца TS, нещо ми падна акумулатора и като го смених цялата система на климатроника спря да работи, като на дисплея при натискане на позицията "CLIMA" се изписва "Momentary connection with climatronic system faulty" (или нещо подобно). Някой може ли да ме посъветва от какво може да се е породило това и евентуално как и къде може да се оправи. Предварително ви благодаря, маниаци!
Comment
-
Колега имах същия проблем със климатроника,беше ми зареден със фреон проверен,но ми духаше топло къде ли не я носих и какво ли не му парвиха и нетрагна и нетрагна климата и накрая сас 1000 мъки го оправиха изляза от едно кабелче зад самия дисплеи,така че при теб може да е от всичко дори ми казаха че е правело проблем и светлинния датчик,които се намира отгоре на таблото.Тябва да намериш майстор който му се занимава с това ида я разколачи цялата схема на климата.Това мога да те посаветвам иначе като проработи климата е номер едно,но ще имаш много главоболия докато я оправиш.Успех
Comment
-
Първоначално публикувано от piter9385 Покажи съобщениеКолеги някой да ме светне как се изключва климатроника на Алфа 156.....пробвах различни варианти но винаги работи?
Иначе по темата: И аз имах подобен проблем с духане на топло или просто не толкова студено, колкото ми се искаше. Доливането с фреон обаче влоши нещата и почна да духа само топло, а компресорът щракаше като луд. Оказа се скъсан филтър, зрънцата на който са запушили радиатора. Оправи се много лесно -нов радиатор, заедно с филтъра, щото е вграден в него, ново пълнене с фреон и сега е пушка!
Comment
-
Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщениеКъсметлия -аз цял месец вече се мъча да накарам моя да работи постоянно, че и спициална тема си отворих по тоя повод, ама не успявам! Дай да ги разменим, колега! /шегичка/
Иначе по темата: И аз имах подобен проблем с духане на топло или просто не толкова студено, колкото ми се искаше. Доливането с фреон обаче влоши нещата и почна да духа само топло, а компресорът щракаше като луд. Оказа се скъсан филтър, зрънцата на който са запушили радиатора. Оправи се много лесно -нов радиатор, заедно с филтъра, щото е вграден в него, ново пълнене с фреон и сега е пушка!0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеТука нещо си в грешка филтър дехидратора и капилярната тръбичка от които редовно идват тия проблеми са съвсем отделно от радиатора
Comment
-
Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщениеЦ! И по каталозите така излизаше, че са отделни неща, ама не и при мен! Филтър-дехидратора се намира от едната страна на радиатора, просто се навива като патрон в едно разширение в него. Имаше начин да се смени само патрона, но нито излизаше по каталози, че се предлага отделно, нито имаше как да се продуха след това питата, за да станат пътищата проходими.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Беш ли му ма`ата?!? Няква кръстоска е явно. Или нещо междинно. По разни каталози излиза, че има и такоу жиотну. А и новия, дет го забих си го даваха за Алфа и си е същия кат стария. От друга страна, ако беше успял номера само със смяна на филтъра и чистене и продухване на питата, найш га щях да си сменя радиятора, набит с кал и мушички и пр. А бе, чисти се, ама друго си е с нова пита! На колегата примерно, като зехме да го чистим с водна струя и изпадаха ламелите -останаха предимно тръбите!
PS: Правописът и лексиката са нарочни. Някой да не си помисли нещо за мен....Last edited by Panchev; d.m.y г., 14:05.
Comment
Comment